Par

Få lysten i jeres forhold tilbage

Er dig og din partner nået til et punkt i jeres forhold, hvor det hele handler om planlægning, middage med venner, familiebesøg, indkøb og afhentninger? Måske er I endda kommet til at glemme hinanden i jeres forhold, så I langsomt har mistet lysten til hinanden og til sex? Læs med her og få nogle gode ideer til, hvordan I kan få lysten tilbage i jeres parforhold. Det er faktisk nemmere, end det lyder.

Tag initiativ og udforsk hinanden

Hvis det er meget længe siden, dig og din kæreste har haft sex, kan det godt være rigtig svært at være den, som tager initiativet til sex. For hvad nu hvis, din partner slet ikke har lyst mere? Det første step til at skabe lyst og gang i jeres sexliv er at pakke frygten og alt skammen væk.

Sex er netop stedet, hvor det er helt okay at sige fra til hinanden og til at udforske hinanden i nye stillinger eller med nyt sexlegetøj. Så selv hvis din kæreste siger nej, så lad det ikke slå dig ud. Prøv igen senere eller tag en snak med din kæreste om, at du har virkelig meget lyst, og at du rigtig gerne vil udforske jeres sexliv igen. Din kæreste har helt sikkert forståelse for din forespørgsel, og han eller hun har sikkert også vildt meget lyst til dig.

Her kan sexlegetøj også være en hjælp til at gøre jeres forhold endnu mere hot, hvis I har været sammen i mange år og allerede har udforsket det meste af hinandens kroppe. Udforsk nu og oplev en helt ny verden af dig og din kæreste. I bliver helt sikkert positivt overrasket.

Del jeres forventninger til hinanden

Det kan være rigtig dræbende for sexlysten, hvis I ikke har de samme forventninger til selve akten eller til for eksempel, hvor mange gange om ugen, I skal dyrke sex. Sørg derfor for at få snakket ud om jeres tanker og forventninger til jer selv og til hinanden. Ofte er sex ikke det samme for begge parter i parforholdet, hvilket selvfølgelig er helt okay.

Så er det bare vigtigt, man får forventningsafstemt og i fællesskab finder den gyldne mellemvej, så I begge kan blive rigtig glade. Her er det også vigtigt i ikke taler sammen for at blive enige, men for at blive klogere på hinanden, så I ved, hvad den anden part synes er rart, eller hvad han eller hende gerne vil begynde at eksperimentere med.