rabatkode biopejs-shop

Sådan får du rabat på din nye biopejs

rabatkode biopejs-shop
rabatkode biopejs-shop

Biopejse er ikke billige. De er fremstillet af højkvalitets materialer som rustfrit stål og ildfast glas, og disse materialer en nu engang ikke billige. De bliver ej heller produceret i så store mængder. Biopejse er trods alt luksusgenstande.

Men der findes altid muligheder for at spare penge når du vil anskaffe dig en biopejs. Medmindre du er smed og har et værksted, kan det nok ikke betale sig at bygge en selv. Selve konstruktionen er ikke indviklet. Men at lave et brandkar kræver svejsning af rustfrit stål og det skal også være 100% vandtæt. Eller alkoholtæt, som er endnu værre. Alkohol er både mere tyndtflydende end vand og fordamper ved lavere temperaturer. Den mangler også vandets overfladespænding. Alt dette gør at et kar som er vandtæt ikke nødvendigvis også kan holde alkohol på plads.

I stedet for at fumle med selvbyg, går hellere efter tilbud eller rabatter. Her får du en lille håndsrækning: Et link til mere info om følgende: rabatkode biopejs-shop.

Biopejse spreder mere hygge end varme

En biopejs kan ikke erstatte en brændeovn som den primære, eller eneste kilde til opvarmning. Årsagen ligger i det brændsel den anvender. En biopejs forbrænder bioetanol, som er 96% ren alkohol. Forbrænding af alkohol er meget miljø- og klimavenlig. Der dannes hverken røg, sod eller giftige kulbrintforbindelser som ved forbrænding af fast brændsel. Til gengæld indeholder en liter bioetanol væsentligt færre kalorier end fx en liter fyringsolie, eller en tilsvarende mængde træ.

I gennemsnittet skal du regne med at en biopejs kun producerer halvt så megen varme som en tilsvarende brændeovn. Du kan sagtens bruge en biopejs til at understøtte opvarmningen af stuen, hvis du fx i forvejen har fjernvarme o.l.

Men opvarmning er heller ikke det biopejse er designet til. Biopejse er lavet til at sprede hygge og velvære. Levende ild skaber en særlig atmosfære og stemning. Det får du med en biopejs lige så godt som med en traditionel pejs eller brændeovn. Bedre endda.

Fortrin uden ulemper

En traditionel brændeovn er måske billigere i anskaffelse end en tilsvarende stor biopejs. Men i længden koster den en del mere. Med en biopejs er prisen for brændsel de eneste driftsudgifter du får. Med en brændeovn skal du også betale for regelmæssige besøg af skorstensfejeren, som er obligatoriske. Derudover skal brændeovne gøre rent efter brug. Asken skal fjernes flere gange om ugen. Når der er lavtryksvejr risikerer du at stuen bliver fyldt med røg, når du prøver at tænde op i ovnen. Og selv de bedste brændeovne bliver med tiden utæt og skal repareres af specialister for dyre penge.

Alt dette slipper du for med en biopejs.  Med en biopejs får du bogstaveligt alt det dejlige med en brændeovn uden ulemperne.