Håndbold

Sådan kommer du i form til håndbold

Overvejer du at starte til håndbold, men er formen ikke helt klar til det? Det kræver en del kondition at kunne spille håndbold. Der er nemlig mange løb frem og tilbage på banen. Derudover er der også en masse små bevægelser hele tiden. Du står derfor sjældent helt stille.

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme i form til håndbold. Vi har derfor samlet lidt inspiration til, hvad du kan gøre. Du kan også læse mere på hbold.dk.

Brug en crosstrainer til hjemmebrug

Når du skal i form til håndbold, er det vigtigt, du får pulsen op. Det er nemlig det, der er med til at give en bedre form. Der er flere måder, du kan bære dig ad på. Vil du gerne kunne gøre det hjemmefra, kan en crosstrainer til hjemmebrug være en rigtig god løsning.

Med en crosstrainer til hjemmebrug behøver du ikke bevæge dig uden for en dør for at komme i form til håndbold. Du kan klare det hele derhjemme. Det smarte er, at du endda kan se TV eller lignende samtidig med. En crosstrainer til hjemmebrug er derfor en rigtig god løsning. Du kan også læse mere om crosstrainer til hjemmebrug på hbold.dk

Løb en tur, hvis vejret er til det

Hvis vejret er godt, er det måske ikke så sjovt at stå foran TV’et. Der kan det i stedet være mere rart at komme lidt ud. En løbetur kan også være en rigtig god måde at komme i form på. Her kommer du også ud og får lidt frisk luft, og du kan også nyde vejret.

Når du skal i form til håndbold, kan det være en god idé at løbe intervalløb. Det udfordrer dig nemlig lidt mere. Derudover vil det også minde om den måde, håndbold foregår på. Her kan der nemlig også være intervalløb, når du spiller.