penisring

Skal du vælge en penisring med eller uden vibrator på?

Det er et skide godt spørgsmålet. Måske du havde forventet et indlæg med et ja/nej svar. Det er bare desværre ikke så simpelt. Formentlig hader du den næste sætning som pesten når du er på udkig efter et svar.

Men… Det afhænger…

Billedresultat for penisring

Det er ikke lige det svar man søger. Særligt ikke når man bare gerne vil vide, om en penisring er bedst uden eller med en vibrator på.

Forskellige penisring størrelser til forskellige personer

Det eneste ærlige svar er dog, at forskellige personer, forskellige holdninger. Jeg kender mange, som første gang de købte en penisring købte den med vibrator og aldrig tænkte på at kigge tilbage.

De opdagede dog, at første gang de brugte en uden, at det simple design og knap så klodsede form, virkelig gjorde det for dem! Utroligt, hvordan de, hvis de ikke havde haft min kyndige vejledning, nok aldrig havde fundet ud af det.

Billedresultat for penisring

Den får du så helt gratis lige her og nu, samlet i et indlæg. For, hvordan ved du, om du som person og sammen med din potentielle partner, skal købe én penisring med eller uden vibrator.

Det er et skide godt spørgsmål, som jeg skal forsøge at besvare. Helt ærligt, så er min holdning, at jeg altid synes man skal starte i det små. Så er man sikker på, at man hvertfald ikke går glip af noget. Så der er det lige ud ærlige og rene svar. Uden, simpelthen, jeg synes du skal købe en penisring uden en vibrator på.

Penisring med vibrator

Det skal ikke lyde som om, at en vibrator ikke kan fungere bedst for dig, versus en penisring uden én på. Men i min holdning så opnår du flere fordele ved at følge mit råd.

Først og fremmest sparer du penge. For, hvad nu hvis, du slet ikke kan lyde den komprimering af din penis som en penisring leverer? Hvad nu hvis det slet ikke er dig med den på skaftet når du har sex? Ja, hvad så, så har du formentligt brugt flere hundrede kroner på en vibrator-penisring.

Billedresultat for penisring

Hvis du følger mine råd, så har du dog kun brugt 50-60 kr. Maksimum. Det er altså ikke mange penge, for lige at finde ud af, om du kan lide noget. Hvis du så godt kan lide den, så er jeg af den klare holdning personligt, at jeg bedst kan lide at bruge min penisring med vibrator.

Men det er altså ikke alle. Så forsøg dig frem. Start småt og skalér så til noget større og mere voldsomt når du er blevet mere tryg ved den normale variation af et penisring. Så undgår du også nogle ærgerlige overraskelser undervejs.  Jeg håber indlægget hjalp dig med at afgøre om du skal købe med eller uden.

Billedresultat for penisring